Op zoek naar een goedkope taxi in Hengelo? Bel Taxi Hengelo:
074 - 250 92 91
Taxi Hengelo Taxi Hengelo Taxi Hengelo

Taxi Hengelo

Taxi Hengelo heeft voor alle geledingen binnen haar organisatie kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit betreft niet alleen onze taxi auto's, maar ook de chauffeurs en het contact met onze klanten.

Kwaliteit bij Taxi Hengelo

Taxi Hengelo heeft voor alle geledingen binnen haar organisatie kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Taxi Hengelo bent u niet alleen gegarandeerd van een goedkope taxi maar ook van een kwalitatief hoge taxirit.

De taxi's

De taxi's van Taxi Hengelo mogen maximaal 6 jaar oud zijn. Vele taxi's worden echter eerder vervangen. Taxi Hengelo verwacht van haar chauffeurs dat de taxi's te allen tijde goed verzorgd zijn. Dit houdt in vrij van schade en schoon van binnen en buiten & rook vrij. Het wagenpark van Taxi Hengelo is vanwege de verschillende vragen van vervoer zeer divers.

De chauffeurs

De ervaren chauffeurs van Taxi Hengelo zijn allen in het bezit van een chauffeursdiploma en verlenen uitstekende service, uitstekende wegenkennis en zijn communicatief goed onderlegd in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Zij zullen er alles aan doen om de reis zo efficiënt en comfortabel mogelijk voor u te laten verlopen.

 

De chauffeurs moeten ook buiten de wettelijk verplichte chauffeurspas beschikken over:

1. een met goed gevolg afgelegde psychologische test;
2. een diploma omtrent specifieke kennis van het wegennet en objectenkennis van Hengelo.

 

Daarnaast eist Taxi Hengelo van al haar chauffeurs:

1. een serviceverlenende instelling;

2. schone kleding;

3. verzorgd uiterlijk.

Taxi Hengelo Enschede

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi Enschede Goedkoop dan bent u bij Taxi Hengelo aan het juiste adres. Taxi Enschede tarieven beginnen met 2,65 en per km 1,95 en per minuut 0,32. De taxi's van Taxi Hengelo zult u snel aantreffen bij de Enschedese taxistandplaatsen:
 Centraal Station Enschede, Holland Casino Enschede, Hoedemakersplein en Oude markt. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu is voor een ritje naar Universiteit Twente, Hotel, Go Planet Enschede of naar Bruins Saasveld is wij regelen het graag voor u. Onze chauffeurs zijn veel werkzaam in Hengelo en Enschede. Wij rijden stipt op tijd en brengen u veilig en snel naar elke gewenste bestemming in Enschede of naar Enschede. Ons wagenpark bestaat uit nieuwe en jonge nette auto's. Deze zijn voorzien van alle luxe om u prettig en comfortabel te vervoeren van A naar B.

Wij hanteren een zeer concurrerende tarieven -
Lange afstandritten: prijs op aanvraag - Op rekening rijden en maandelijkse facturering is ook mogelijk ( Alleen voor zakelijke vervoer ) meer informatie via 074-250 92 91


Meer taxi's in de omgeving Hengelo


Taxi Goor Taxi Delden
Taxi Saasveld Taxi Haaksbergen
Taxi Hengelo

Contactinformatie


Taxi Hengelo
Uranusstraat 2
7557 WZ Hengelo (ov)
E-mail: info@taxihengelo.nl

Taxi Hengelo


Copyright 2015 Taxi Hengelo
Website door:
Velten Media