Op zoek naar een goedkope taxi in Hengelo? Bel Taxi Hengelo:
074 - 250 92 91
Taxi Hengelo Taxi Hengelo Taxi Hengelo

Voer uw plaats van vertrek in:  

Voer uw plaats van aankomst in: 

 
 

Aan deze prijsschatting kunnen geen rechten worden ontleend.

Taxibusjes

Taxibusjes van Taxi Hengelo berekenen bij vervoer van 5 tot 8 personen een afwijkende eerste aanslag van € 12,50. De overige tarieven zijn gelijk aan de tarieven van de taxi's.

Na mededeling aan de klant wordt, voor aanvang van de rit, een tarief in rekening gebracht voor:

wachten € 34,42 per uur = € 0,57 per minuut.


Moeten er echt veel mensen mee en veel koffers? Dan bieden de 8 persoons- taxibus u de uitkomst. Op aanvraag bieden wij zelfs verlengde 8 persoons- taxibus, waarmee er 8 personen en 8 koffers en eventueel een inklapbare rolstoel, kunnen worden vervoerd.


Moeten er echt veel mensen mee en veel koffers Heeft u ruime taxibus nodig omdat u met u gezin op vakantie gaat en ruim vervoer naar Schiphol nodig heeft? Dan bieden wij u voldoende keuze. Voor elke keuze de juiste taxibus. Wij hebben zowel de 7 persoons- als de 8 persoons- Mercedes taxibussen voor u ter beschikking. Deze bussen bieden tevens veel bagage ruimte. In de 7 persoons- Mercedes bussen kunnen buiten de 7 personen ook nog 4 koffers en handbagage mee. Bent u maar met 6 personen dan kunnen er zelfs 6 koffers mee.


Wilt u van meerdere adressen afgehaald worden? Dan is dat natuurlijk geen probleem. U moet dan wel rekening houden dat u per adres een extra toeslag moet betalen van minimaal €5,95 per adres. Als u precies wil weten hoe duur uw rit wordt dan kunt u ons bellen of mailen!


De taxibusjes van Taxi Hengelo zijn voordelig & luxe. U kunt snel en eenvoudig over 1 of meerdere taxibusjes beschikken. De taxibusjes worden ingezet o.a. bij Groepsvervoer, Vrijgezellenfeesten, Restaurantbezoek, Congressen, Discovervoer en Luchthavenvervoer.

Meer taxi's in de omgeving Hengelo


Taxi Goor Taxi Delden
Taxi Saasveld Taxi Haaksbergen
Taxi Hengelo

Contactinformatie


Taxi Hengelo
Uranusstraat 2
7557 WZ Hengelo (ov)
E-mail: info@taxihengelo.nl

Taxi Hengelo


Copyright 2015 Taxi Hengelo
Website door:
Velten Media