Op zoek naar een goedkope taxi in Hengelo? Bel Taxi Hengelo:
074 - 250 92 91
Taxi Hengelo Taxi Hengelo Taxi Hengelo

Zakelijk vervoer

Tijd is kostbaar. Drukbezette zakenmensen weten daar alles van. Een directievergadering in Groningen, een lezing in Utrecht, een congres in Berlijn. De ene afspraak stapelt zich op de andere. Hoe bent u er zeker van dat u overal op tijd arriveert? Taxi Hengelo zakelijk vervoer biedt u een oase van rust in een overvolle agenda. Bij Taxi Hengelo is uw zakelijk vervoer perfect geregeld. Achter uw chauffeur staat een moderne organisatie met ruime evaring in personenvervoer. Als u hoge eisen stelt aan discretie, service en kostenbeheersing, stapt u bij Taxi Hengelo in de juiste auto.

Reistijd wordt werktijd

U rijdt in een luxe comfortabele auto voorzien van airconditioning en autotelefoon. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en ruimschoots op tijd arriveert. Taxi Hengelo verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet : zakelijk vervoer is bij Taxi Hengelo op ieder moment zo geregeld : 24 uur per dag.

Uw eigen chauffeur

Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt uw "eigen" chauffeur toegewezen die al uw wensen kent. Een vertrouwd gezicht, dat u bijna als uw eigen werknemer kunt zien.

Organiseert u een congres of een grote meeting? Wij verzorgen het vervoer en indien gewenst begeleiden wij uw gasten van en naar de taxi.

Rijden op rekening

Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Er zijn meerdere mogelijkheden om bij Taxi Hengelo op rekening te rijden.

Incidenteel gebruik

Maakt u slechts incidenteel gebruik van een taxi dan kunt u het vervoer bestellen d.m.v. een mailopdracht. Deze mailopdracht, met een briefhoofd van de betreffende firma, dient voorzien te zijn van het nummer van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer. Het mail adres is info@TaxiHengelo.nl. U kunt tevens hier online een taxi bestellen.

Meer taxi's in de omgeving Hengelo


Taxi Goor Taxi Delden
Taxi Saasveld Taxi Haaksbergen
Taxi Hengelo

Contactinformatie


Taxi Hengelo
Uranusstraat 2
7557 WZ Hengelo (ov)
E-mail: info@taxihengelo.nl

Taxi Hengelo


Copyright 2015 Taxi Hengelo
Website door:
Velten Media